Treat Collection Pikakuivattava päällyslakka 15ml

Treat Collection Pikakuivattava päällyslakka 15ml
Treat Collection Pikakuivattava päällyslakka 15ml
18,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Nopeasti kuivattava päällyslakka. Saavuttaaksesi parhaan tuloksen, lisää kaksi kerrosta värillistä lakkaa aluslakan päälle ja viimeistele päällyslakalla.

Berliiniläinen Treat esittelee ihastuttavan kynsilakkakokoelman, joka ei pelkästään helli aisteja kauniilla sävyillä vaan myös tarkoin valikoiduilla raaka-aineilla.

5-Free koostumus hemmottelee kynsiä, sillä se ei sisällä haitalliseksi luokiteltuja kemikaaleja. Sarja on myös gluteeniton sekä vegaaninen, joten oikeastaan sitä voisi kutsua 7-free -kokoelmaksi. Treat Collection on vapaa seuraavista yleisimmin riskejä aiheuttavista kemikaaleista: formaldehydi, formaldehydi resiini, tolueeni, dibutyyliftalaatti ja kamferi.

Treat Collection on korvannut haitalliset kemikaalit raaka-aineilla, jotka on todettu turvalliseksi ja ympäristöystävällisiksi. Nyt voit huoletta pitää kyntesi hehkuvina, jopa raskauden aikana tai lasten lähettyvillä - kynsilakkamme ovat myrkyttömiä ja siksi turvallisempia käyttää kuin tavalliset tuotteet.

Koska hyvin toimivaa kynsilakkaa on tällä hetkellä mahdoton saada 100% luomulaatuisena, haluamme viestiä mahdollisimman avoimesti raaka-aineista joita on käytetty Treat Collection lakoissa. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä viedäksemme tuotteita aivan uudelle tasolle. Tarkemmat tiedot raaka-aineista voit lukea täältä.

INCI/Ainesosat: ETHYL ACETATE,? BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE,? ADIPIC ACID / NEOPENTYL GLYCOL / TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, BENZOPHENONE 3, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, CI 60725.