Mia Höytö LEMPEÄ UNI Vitamiiniöljyseerumi 30ml

Mia Höytö LEMPEÄ UNI Vitamiiniöljyseerumi 30ml
Mia Höytö LEMPEÄ UNI Vitamiiniöljyseerumi 30ml

LEMPEÄ UNI öljyseerumi rauhoittaa, hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa.

67,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

LEMPEÄ UNI öljyseerumi rauhoittaa, hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. 30ml.

A, B, C, E -vitamiinit ovat öljyseerumin sydän tuoden iholle intensiivistä vitamiiniterapiaa. Ne suojaavat soluja ja korjaavat jo syntyneitä vaurioita. Vitamiinit parantavat kollageenin ja elastiinin muodostusta ja ylläpitävät ihon kosteuspitoisuutta. Lempeä Uni on nimensä mukaisesti ihoa rauhoittava tuote. Ihoa hellivien ominaisuuksiensa lisäksi sen sisältämän aromaterapeuttisen ruusuöljyn tuoksu rentouttaa ja rauhoittaa myös mielen.

Käyttö: Muutama tippa Lempeä Uni -öljyseerumia levitetään puhtaalle iholle aamuin illoin.

Vinkki! Toimii ihanteellisesti Lumous -seerumiin yhdistettynä. Muutama tippa öljyseerumia sekoitetaan Lumous -seerumiin ja levitetään iholle. Täydellinen suoja, kosteutus ja korjaavuus talvi-iholle!

Ainesosat/INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Rosa Canina Seed Extract, Tocopherol, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool, Citronellol.

 * luomutuotettu ainesosa ** luonnollisista eteerisistä öljyistä
100% luonnollisia ainesosia
98,2% luomutuotettuja ainesosia

ecocert_05