K pour Karité Detox hiusnaamiokuuri ennen värjäystä 500g

K pour Karité
K pour Karité Detox hiusnaamiokuuri ennen värjäystä 500g
K pour Karité Detox hiusnaamiokuuri ennen värjäystä 500g
45,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

K pour Karité Detox naamiokuuri ennen hiustenvärjäystä. 500g.

Ennen kasvi- ja luonnonväreihin siirtymistä ja hiusten valmistelemiseksi suosittelemme ehdottomasti, että hiuksista poistetaan toksiinit eli kaikki kemikaalijäämät (silikonit, joita on esimerkiksi hoito- ja muotoiluaineissa ja yhdistelmätuotteissa). Koska luonnonvärjäys perustuu siihen, että väripigmenttien annetaan kiinnittyä hiussuomuihin, on ehdottoman tärkeää poistaa kaikki esteet kuitukerroksen ja pigmenttien väliltä! Monien perinteisten hiustuotteiden koostumuksessa on silikonia. Ilman ennalta tehtävää toksiinien poistoa väri irtoaa kokonaan huuhdottaessa vaikutusajan noudattamisesta huolimatta.

Toksiinit poistetaan levittämällä kerran tai kahdesti viikossa kemikaaleja imevää zeoliittia sisältävää Detox-naamiota noin 1-6 (keskimäärin 4) viikon ajan, riippuen kuinka voimakkaasti hiuksia on käsitelty kemiallisesti aiemmin. Zeoliitti on vulkaaninen savi, jolla on erinomainen kyky imeä itseensä toksiineja ja kemikaaleja. Zeoliitti, kaoliinisavi ja naamion muut luonnollisesti puhdistavat ja kirkastavat ainesosat tekevät päänahasta ja hiuksista puhtaat valmistaen ne värjäystä varten.

Käyttö: Levitä kahdesti viikossa kuiville hiuksille. Anna vaikuttaa 20min ajan, halutessasi suojahupun alla. Vaahdota ja huuhtele runsaalla vedellä. Pese K pour Karite luomushampoolla.

Ainesosat/INCI: KAOLIN (ARGILE BLANCHE/CHINA CLAY), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE (JUS D'ALOE VERA/ ALOE VERA JUICE)*, GLYCERIN , ZEOLITE, AQUA (EAU/WATER), COCOGLUCOSIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (OLEINE DE KARITE/SHEA BUTTER) OIL, CANANGA ODORATA (HUILE ESSENTIELLE D'YLANG YLANG/ YLANG YLANG) FLOWER OIL*, POTASSIUM SORBATE, BENZOATE DE SODIUM, BENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, LINALOOL.

* = luomutuotettu

95% raaka-aineista on luonnollisia
88,9% raaka-aineista on luomutuotettu

 sertifikaatitpieni