K pour Karité Detox hiusnaamio 300g

K pour Karité
K pour Karité Detox hiusnaamio 300g
K pour Karité Detox hiusnaamio 300g
25,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

K pour Karité Detox naamiokuuri ennen hiustenvärjäystä. 300g.

Ennen kasvi- ja luonnonväreihin siirtymistä ja hiusten valmistelemiseksi suosittelemme, että hiuksista poistetaan toksiinit eli kaikki kemikaalijäämät (silikonit, joita on esimerkiksi hoito- ja muotoiluaineissa ja yhdistelmätuotteissa). Koska luonnonvärjäys perustuu siihen, että väripigmenttien annetaan kiinnittyä hiussuomuihin, on ehdottoman tärkeää poistaa kaikki esteet kuitukerroksen ja pigmenttien väliltä! Monien perinteisten hiustuotteiden koostumuksessa on silikonia. Ilman ennalta tehtävää toksiinien poistoa väri irtoaa kokonaan huuhdottaessa vaikutusajan noudattamisesta huolimatta.

Toksiinit poistetaan levittämällä kerran tai kahdesti viikossa kemikaaleja imevää zeoliittia sisältävää Detox-naamiota noin 1-6 (keskimäärin 4) viikon ajan, riippuen kuinka voimakkaasti hiuksia on käsitelty kemiallisesti aiemmin. Zeoliitti on vulkaaninen savi, jolla on erinomainen kyky imeä itseensä toksiineja ja kemikaaleja. Zeoliitti, kaoliinisavi ja naamion muut luonnollisesti puhdistavat ja kirkastavat ainesosat tekevät päänahasta ja hiuksista puhtaat valmistaen ne värjäystä varten. Voit toki käyttää naamiota myös muulloinkin, kun koet tarvitsevasi hiuksillesi pientä detoxia.

Käyttö: Levitä kahdesti viikossa kuiville hiuksille. Anna vaikuttaa 20min ajan, halutessasi suojahupun alla. Vaahdota ja huuhtele runsaalla vedellä. Pese K pour Karite luomushampoolla.

Ainesosat/INCIKaolin, Aloe barbadensis leaf juice*, Glycerin, Zeolite, Aqua (Eau/Water), Cocoglucoside, Butyrospermum parkii (Shea) oil, Cananga odorata (Ylang ylang) flower oil*, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Benzyl alcohol, Xanthan gum, Citric acid, Linalool

* = luomutuotettu 

95% ainesosista luonnollisia 

88,9% ainesosista luomutuotettu


 sertifikaatitpieni