K pour Karité Hiusväri sävy 3 'Dark Brown'

K pour Karité
K pour Karité Hiusväri sävy 3 'Dark Brown'
K pour Karité Hiusväri sävy 3 'Dark Brown' K pour Karité Hiusväri sävy 3 'Dark Brown' K pour Karité Hiusväri sävy 3 'Dark Brown' K pour Karité Hiusväri sävy 3 'Dark Brown'
19,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

K pour Karité 'Natural Hair Color' luonnollinen hiusväri hoitavalla sheavoilla. Tummanruskea sävy.

K pour Karitén hiusvärit ovat suoravärejä, joiden sävy vähitellen haihtuu pesujen myötä. Tuotteessa on värjäävien ainesosien lisäksi täysin kasvipohjainen koostumus, joka hoitaa hiuksia. Värjäävät, mikroskooppiset ainesosat, tarttuvat vain hiussuomuihin - ne eivät tarvitse hapetusreaktiota, joten väri ei vahingoita hiuksia. Värjäystulos on parempi ja intensiivisempi kuin täysin kasvipohjaisilla väreillä ja myös vaikutusaika lyhyempi. Ennen ensimmäistä luonnollista hiustenvärjäystä suositellaan detoxia K pour Karitén Puhdistavalla zeoliitti-savinaamiolla, etenkin jos hiukset ovat altistuneet kemiallisille käsittelyille.

variskaala 

K pour Karité hiusvärien edut:

  • ainoa luonnollinen hiusväri, joka on tehty väripigmenteistä, kasveista ja sheavoista ja joka on taatusti vapaa peroksidista (hydrogen peroxide), ammoniakista, resorsinolista, parabeeneista sekä PPD:stä ja sen johdannaisista
  • käsittely värjää hiukset vahingoittamatta niitä
  • tarjoaa hyvän harmaan peittävyyden (niille, joilla harmaata max 50%)
  • helppokäyttöinen suoralevitys
  • lyhennetty vaikutusaika: vain 30 minuuttia
  • pitkäkestoinen: 10-15 shampoopesua

Ainesosat/INCI: Aqua, Glycerin, Alcohol dénat., Benzyl alcohol, Aloe barbadensis leaf juice (Jus d'Aloe vera/ Aloe vera juice), Salvia officinalis (Hydrolat de Sauge/Sage) water, Citric acid, Basic yellow 57 (CI 12719), Basic brown 17 (CI 12251), Basic Blue 99 (CI 56059), Basic Red 76 (CI 12245), Hydroxyethylcellulose, Butyrospermum parkii (Oléine de Karité/Shea butter) oil, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, Sunflower seed oleic polyglyceryl-6-esters, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance).

Turvallisuusohjeet:
Hiusten värjäys saattaa aiheuttaa allergisia reaktioita. Mustat hennatatuoinnit saattavat nostaa allergiariskiä. Älä värjää hiuksiasi, jos sinulla on ihottumaa kasvoissa tai jos päänahkasi on hyvin herkkä, ärtynyt tai vahingoittunut tai jos sinulla on aiemmin ollut allerginen reaktio hennatatuoinnista. Hiusvärejä ei suositella alle 16-vuotiaille. Suojakäsineiden käyttöä ja hiusrajan suojaamista suositellaan. Vältä aineen joutumista silmiin - huuhtele heti, jos silmäkosketus tapahtuu. Testaa hiusvärin sopivuus allergiatestillä 48 tuntia ennen jokaista värjäyskertaa. Jos värjäyksen aikana tuntuu pistelyä, poltetta tai kutiamista, huuhtele välittömästi ja lopeta hiusten värjäys.