John Masters Organics Hair Spray hiuslakka 236ml

John Masters Organics
27,00 €
36,00 €
Sisältää alv. 24 %

Hiuslakka kaikille hiustyypeille. 236ml.

Luomusertifioitu hiuslakka, joka tarjoaa rennon ja muunneltavan keskivahvan pidon. Ei jätä tahmaiseksi tai läikikkääksi. Kuusi luomutuotettua ainesosaa hoitavat hiuksia ja pitävät samalla hiukset ojennuksessa koko päivän ajan. Kevyt sitrustuoksu. Sopii myös värjätyille hiuksille.

Käyttö: Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile. Suihkuta uudelleen, jos haluat kiinnittää kampauksen. Jos haluat lisätä volyymiä, nosta hiuksia ja suihkuta hiusjuuriin.

Pääraaka-aineet:

  • aloe vera - hoitaa ja suojaa
  • acacia senegal gum - antaa pitoa lisää volyymiä
  • xanthan gum - antaa pitoa suojaa kosteudelta
  • glycerin - suojaa ja ehkäisee hiusten vaurioita
  • bergamotti - vahvistaa ja lisää kiiltoa

certifiedorganiccruelty

john masters organics on tuotemerkeistämme hinnaltaan arvokkain, mutta samalla ylellisin ja korkealuokkaisin. Ainesosat John Masters -tuotteisiin on valittu parhaista lähteistä ympäri maailman. Valmistuksessa käytetään vain laadukkaimpia kasviainesosia, kuten eteeristä ruusuöljyä Bulgariasta ja Kukui-pähkinäöljyä Havaijilta. Lue lisää www.organicyou.fi/john-masters-organics-m-18.html

Ainesosat/INCI: Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, alcohol denat.*, acacia senegal gum*, saccharomyces ferment*, glycerin*, citrus aurantium (bergamot) fruit oil*, xanthan gum.

* luomusertifioitu

Yksikköhinta 118&euro /l.