Moroccan Natural Pearl Powder 10g

Moroccan Natural Pearl Powder 10g
Moroccan Natural Pearl Powder 10g
22,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kleopatran ja Kiinan keisarinnan kauneuden salaisuus! 10g.

Moroccan Natural Pearl Powder on tuote, jolla on uskomaton historia takanaan. Sen käytöstä on todisteita 3000 vuoden ajalta esim. Egyptin ja Kiinan kuninkaallisten keskuudessa. Egyptin Kleopatra ja Kiinan ainoa keisarinna Wu Zetian olivat kuuluisia helmijauheen käytöstä, säilyttääkseen nuorekkaan, kauniin ihonsa. Tämä aikanaan hyvin arvostettu tuote on nykyaikaisilla tutkimuksilla toimivaksi todistettu. Pearl Powder tehostaa uusien ihosolujen muodostumista ja kohottaa kollageenitasoja, mikä taas tekee ihosta kiinteämmän, sileämmän ja hehkuvamman. Jauhe sisältää kalsiumia, proteiineja, vitamiineja ja erittäin korkeat pitoisuudet aminohappoja - helmijauhe nopeuttaa paranemista, lisää joustavuutta ja auttaa säilyttämään ihon eloisuuden. Antimikroobiset ominaisuudet auttavat myös akneen, kuiviin kohtiin, ruusufinniin ja auringon vaurioittamaa ihoa. Käytetään naamiona tai kasvoöljyn/voiteen seassa.

Käyttö naamiona: Sekoita lusikallinen (spatula tulee tuotteen mukana) jauhetta pieneen määrään luonnonjogurttia. Levitä kasvoille ja huuhtele pois, kun naamio on kuivunut. Loistava anti-aging-hoito, lisäksi supistaa laajentuneita ihohuokosia. Kohottavaksi ja pehmentäväksi naamioksi voit sekoittaa lusikallisen helmijauhetta kananmunanvalkuaiseen ja lisätä muutaman tipan sitruunamehua ja hunajaa. Anna vaikuttaa n. 20min.

Käyttö voiteessa: Lisää lusikallinen (spatula) helmijauhetta lempivoiteeseesi. Sekoitussuhde: 1 lusikallinen per n. 30 grammaa voidetta tai 30ml öljyä. Löydät myös valmiin helmijauhetta sisältävän kasvoöljyn Moroccan Naturalilta täältä.

Ainesosat/INCI: 100% Natural Pearl Powder. Sopii vegaaneille.