Yes Öljypohjainen liukuvoide, Vanilja 80ml

Yes
Yes Öljypohjainen liukuvoide, Vanilja 80ml
Yes Öljypohjainen liukuvoide, Vanilja 80ml
16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Huom! Yes Vaniljassa on tällä hetkellä valitettavasti saatavuuskatko parin epäonnistuneen vaniljan satokauden jälkeen Madagascarilla. Täällä lisätietoa asiasta: https://www.yesyesyes.org/blog/yes-ob-vanilla-and-the-madagascan-vanilla-shortage/?highlight=vanilla

Luonnonmukaisella Madagascarin vaniljalla maustettu liukuvoide. 75ml.

Tuotteessa yhdistyvät lempeän vivahteikas, luomutuotettu vanilja sekä ylelliset kasviöljyt ja -voit. Koe uudenlainen, hemmotteleva elämys! Voidaan käyttää hoitavana liukuvoiteena tai vartalon hierontaöljynä.

Yes tunnetaan tuotteista, jotka ovat neutraaleja niin tuoksun kuin maunkin suhteen. Kuluttajien useista pyynnöistä johtuen päätettiin kuitenkin luoda sarjan ensimmäinen maustettu liukuvoide. Yes Öljypohjaiseen liukuvoiteeseen lisättiin arvostettua Madagascarin vaniljauutetta. Vanilja on mausteena täyteläinen ja lämmin, mutta sen tuoksu ja maku ovat tuotteessa silti hillityt.

Huom. Ei suositella käytettäväksi yhdessä latex-kondomien kanssa. (Valitse kondomin kanssa käytettäväksi Yes vesipohjainen.) Ei vahingoita silikonia.

Yes -liukuvoiteet ovat sarjassaan ainutlaatuisia:

  • valmistettu puhtaista, luonnollisista ja luomuviljellyistä ainesosista
  • ei sisällä parabeeneja, glyseriiniä, hormoneja, hajuste- tai väriaineita, petrokemikaaleja, silikonia tai muita yleisesti tunnettuja ihoärsykkeitä
  • maailman ensimmäinen ja ainoa luomusertifioitu intiimisarja
  • soveltuu kaikille seksuaalisesti aktiivisille henkilöille

Yes muuttaa maailmasi sisältäpäin!

Ainesosat/INCI:  Helianthus annuus (Sunflower oil)*, Butyrospermum parkii (Shea butter)*, Prunus dulcis (Sweet almond oil)* Cera alba (Bees wax)*, Vanilla planifolia (Vanilla extract) *Theobroma cacao (Cocoa butter)*, Natural Tocopherols (Vitamin E).

* = luomusertifioitu 

Yksikköhinta 225&euro /l.  

soilassociationlogo