John Masters Organics Sculpting Clay muotoilusavi 60g

John Masters Organics
27,75 €
37,00 €
Sisältää alv. 24 %

Keskivahvaa pitoa antava muotoilusavi, joka jättää hiukset mattapintaiseksi. 60g.

Uniikki sekoitus kolmea erilaista savea, luomumehiläisvahaa ja eteerisiä öljyjä. Silikoniton muotoilutuote, joka antaa keskivahvuisen, työstettävän ja muuntelukelpoisen pidon. Mattapintainen viimeistely. Tuote säilyttää myös hiusten kosteustasapainoa ja savi detoxifioi hiuksia ja päänahkaa. Antaa myös lämpösuojan ja savi imee liialliset öljyt hiusten tyvestä.

Käyttö: Hiero pieni määrä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Volyymin lisäämiseksi levitä hiustyveen.

Pääraaka-aineet:

  • savi (mm. bentoniitti ja kaolin) - imee ylimääräistä öljyä ja antaa pitoa
  • mehiläisvaha - antaa luonnollista pitoa
  • auringonkukkaöljy - antioksidantti, säilyttää kosteuden, suojaa hiusta ja päänahkaa
  • sitruuna- ja piparminttuöljyt - hillitsevät talinmuodostusta

certifiedorganiccruelty

john masters organics on tuotemerkeistämme hinnaltaan arvokkain, mutta samalla ylellisin ja korkealuokkaisin. Ainesosat John Masters -tuotteisiin on valittu parhaista lähteistä ympäri maailman. Valmistuksessa käytetään vain laadukkaimpia kasviainesosia, kuten eteeristä ruusuöljyä Bulgariasta ja Kukui-pähkinäöljyä Havaijilta. Lue lisää www.organicyou.fi/john-masters-organics-m-18.html

Ainesosat/INCI: Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, bentonite (clay), kaolin, beeswax*, hydrogenated methylabietate, citrus lemonum (lemon) peel oil*, diatomaceous earth (clay), mentha piperita (peppermint) oil*.

* luomusertifioitu