John Masters Organics Herbal Cider hiushuuhtelu 237ml

John Masters Organics
22,50 €
30,00 €
Sisältää alv. 24 %

Hiusten selvitys- ja puhdistusaine sekä värinsäilyttäjä kaikille hiustyypeille. 237ml.

Omenasiideri ja 7 luomusertifioitua yrttiä ja kasviöljyä puhdistavat hiukset ja hiuspohjan sekä estää jäämien kerääntymisen hiuksiin. Tämä ainutlaatuinen hiusten puhdistus tekee hiuksista pehmeät ja neutralisoi hiuspohjan pH-arvon. Fantastinen esikäsittely hiusten värjäykseen ja ylläpitämään hiusväri kauniina. Voidaan käyttää värjätyille hiuksille. Ei sisällä sodium lauryl sulfaattia.

Käyttö: Noin kerran viikossa. 1 korkillinen sekoitetaan lasilliseen vettä ja valutetaan hiuksiin ja päänahkaan. Annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhdellaan huolellisesti.

Pääraaka-aineet:

  • omenaviinietikka - vähentää talineritystä hiuspohjassa
  • sitruunaöljy - lievittää öljyistä päänahkaa antioksidantti
  • nokkonen - tekee hiuksista kiiltävät ja paksut
  • rosmariini - stimuloi hiustenkasvua lisää volyymiä ja kiiltoa

certifiedorganiccruelty

john masters organics on tuotemerkeistämme hinnaltaan arvokkain, mutta samalla ylellisin ja korkealuokkaisin. Ainesosat John Masters -tuotteisiin on valittu parhaista lähteistä ympäri maailman. Valmistuksessa käytetään vain laadukkaimpia kasviainesosia, kuten eteeristä ruusuöljyä Bulgariasta ja Kukui-pähkinäöljyä Havaijilta. Lue lisää www.organicyou.fi/john-masters-organics-m-18.html

Ainesosat/INCI: Vinegar (apple cider),* aqua (water), chamomilla recutica (chamomile) flower extract,* calendula officinalis (calendula) flower extract,* camellia sinensis (green tea) leaf extract,* rosmarinus officinalis (rosemary) leaf/stem extract,* urtica dioica (nettle) root extract,* potassium sorbate, sodium benzoate, citrus medica limonium (lemon) peel oil,* citrus aurantifolia (lime) peel oil.

* luomusertifioitu

Yksikköhinta 118&euro /l.