John Masters Organics Hair Pomade hiusvaha 57g

John Masters Organics
John Masters Organics Hair Pomade hiusvaha 57g
John Masters Organics Hair Pomade hiusvaha 57g
33,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hiusvaha kaikille hiustyypeille. 57g.

Täyteläinen sekoitus orgaanista mehiläisvahaa, mangovoita ja puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka on valittu niiden hoitavien ja muotoilevien ominaisuuksien ansiosta. Antaa hiuksiin uskomatonta kosteutta ja kiiltoa. Antaa hyvän kontrollin kampaukseen. Täydellinen kesyttämään vaikeat kiharat. Antaa lämpösuojan suoristusrautaa, kiharrinta tai fööniä käytettäessä. Sopii käsitellyille hiuksille.

Vinkki! Voidaan käyttää myös huulille ja käsille, esim. pehmentämään kuivat kynsinauhat.

Pääraaka-aineet:

  • oliiviöljy - stimuloi ja kosteuttaa hiustuppea
  • mehiläisvaha - luonnollinen tukeva materiaali, loistava vaihtoehto maaöljypohjaisille ainesosille
  • mangovoi - lisää kosteutta suojaa hiuksia ympäristön vaikutuksilta ja muotoilulaitteiden kuumuudelta suojaa päänahkaa
  • babassuöljy - kosteuttaa hiuksia
  • A-, C- ja E-vitamiinit - vahvistavat hiustuppea

certifiedorganiccruelty

john masters organics on tuotemerkeistämme hinnaltaan arvokkain, mutta samalla ylellisin ja korkealuokkaisin. Ainesosat John Masters -tuotteisiin on valittu parhaista lähteistä ympäri maailman. Valmistuksessa käytetään vain laadukkaimpia kasviainesosia, kuten eteeristä ruusuöljyä Bulgariasta ja Kukui-pähkinäöljyä Havaijilta. Lue lisää www.organicyou.fi/john-masters-organics-m-18.html

Ainesosat/INCI: Olea europaea (olive) oil,* organic apis mellifera (beeswax), mangifera indica (mango) butter, orbygnia speciosa (babassu) oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil,* triticum vulgare (wheat germ) oil,* laurus nobilis (bay laurel) oil, cedrus atlantica (cedar atlas) oil,&dagger abies balsamea (fir balsam) oil,* cryptocaria massoia (massoia) oil, tocopheryl acetate, retinyl palmitate & ascorbyl palmitate (vitamins A, C, E)

* luomusertifioitu

Yksikköhinta 561&euro /kg.