Toimituskulut- ja tavat 

 • Tilauksesi lähetetään valintasi mukaan kirjeenä /postipakettina, Pakettiautomaattiin tai uutena vaihtoehtona Schenkerin toimituksena R-kioskille. Toimituskulut ovat 4,90€ Postin vaihtoehdoissa ja 4,50€ R-kioskille toimitettuna. Postin kotiinkuljetus sovittuna aikana maksaa 9,90€
 • Toimituskulut sisältävät pakkaus-, käsittely- ja rahtikulut. Yli 100 euron tilauksissa saat toimituksen ilmaiseksi! (ei Postin kotiinkuljetus)
 • Voit myös noutaa tilauksesi suoraan toimistoltamme Turun keskustasta (Linnankatu 9 b B 59, 20100 Turku / katso Yhteystiedot). Noudettaessa emme peri toimituskuluja.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia ja Schenkeriä. Tuotteet lähetetään mahdollisimman pian ja ne saapuvat normaalisti lähimpään postiisi, Postin pakettiautomaattiin tai R-kioskille 1-4 arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat yleensä saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi (sekä yleensä tekstiviestin/sähköpostin), Pakettiautomaattiin tilatessasi sähköpostin ja/tai tekstiviestin puhelimeesi ja R-kioskille tilatessasi tekstiviestin. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Jos päätämme lähettää tilauksen kirjeenä tai maksikirjeenä (jos toimitustapana kirje/paketti), paketti jaetaan kotiinne tai postilaatikkoon jätetään saapumisilmoitus, mikäli ette ole kotona ja paketti ei mahdu postilaatikkoon.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme pitämään saldot ajantasalla ja nollaamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, tilaus voidaan toimittaa osissa tai halutessanne myös palauttaa rahat puuttuvasta tuotteesta.  

Hinnat

 • Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 
 • Voimassaoleva hinta on OrganicYou.fi -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta, paitsi jos on selkeästi tapahtunut virhe tuotteen hinnoittelussa tai sen näkyvyydessä verkkokaupassa (esim. 0€)

Maksutavat

Käytössämme on luotettava Checkout-palvelu, jolla maksaminen onnistuu helposti verkkopankkitunnusten tai luottokortin avulla. Tällä hetkellä tuotteitamme ei voi maksaa postiennakolla, tilisiirrolla tai laskulla.

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Collector Laskulla tai Osamaksulla, Everydaylla, Joustolla tai Euroloanilla. Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi joustavia maksupalveluja? Tarkempia kuvauksia maksupalveluista ja ehdoista löydät täältä: https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi ainoastaan Suomeen. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tilaamaan ulkomaille, ota yhteyttä sähköpostitse, niin voimme sopia asiasta.

Tilauksen vahvistaminen

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta. Sähköpostin saa myös, kun tilaus on joko lähetetty tai odottaa noutoa.

Tilausehdot

 • Tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias
 • OrganicYou pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta

Palautukset ja peruutukset

 • Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Huomioithan kuitenkin, että palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kts. viallisen tuotten palautus seuraavasta osiosta.
 • Pelkkä tilauksen noutamatta jättäminen tai palautus ilman ilmoitusta ei riitä kaupan peruuttamiseksi
 • Mikäli tuotteessa ei ole havaittu vikaa, palautuksesta aiheutuvat postituskulut jäävät asiakkaalle. Kauppias voi tilanteen mukaan tulla vastaan uusissa postituskuluissa, mikäli asiakas haluaa jonkin toisen tuotteen/tuotteita tilalle.
 • Palautusasioissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä OrganicYou:n sähköpostitse info@organicyou.fi, niin annamme lisäohjeita tuotteen palauttamiseksi.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@organicyou.fi tai puhelimella numerosta +358-440223224. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Noutamatta jätetyt paketit

13.6.2014 voimaantulleen uuden kuluttajansuojalain mukaisesti tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin asiakaspalautus. Mikäli asiakas haluaa peruuttaa tilauksen sen jälkeen kun se on lähetetty, tulee lähetys noutaa postista ja palauttaa se takaisin Postipakettina. Veloitamme noutamatta jätetyistä ja verkkokaupalle takaisin palautuvista lähetyksistä 5 euroa sekä noutamatta jätetyn tilauksen uudelleen toimituksesta lisäksi uuden postimaksun. Tapauskohtaisesti tilanteesta voidaan neuvotella ja tarkastella onko kyseessä asiakkaan vai Postin laiminlyönti. Schenkerin toimitusten kanssa pätee samat asiat.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti kuljetusfirmat eivät huolellisesta pakkaamisesta huolimatta aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin tai Schenkerin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi tai R-kioskille/Schenkerille. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@organicyou.fi
- Puhelimella numerosta 0440223224