Etsimme jälleenmyyjiä!

Oletko luonnonkosmetiikan, luontaistuotealan tai muun vähittäiskaupan jälleenmyyjä? Tai haluaisitko vaikkapa apteekkisi valikoimiin luonnonmukaisia vaihtoehtoja? Osa tuotteistamme sopii loistavasti myös kampaamoihin ja kauneushoitoloihin.

Toimimme Suomessa maahantuojana ja markkinoijana ohessa esiteltäville luonnonkosmetiikka- ja terveystuotemerkeille. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse (info@organicyou.fi) tai puhelimitse (044-0223224). Pyydettäessä esitteet, tukkuhinnastot sekä tilauslomakkeet.


K pour Karité tarjoaa luomusertifioituja, ammattitason hiustenhoitotuotteita päivittäiseen käyttöön. Tuotteet ovat Ecocert- ja Cosmebio -sertifioituja ja ne kunniottavat sekä kuluttajan että ympäristön hyvinvointia. Kyseessä on monipuolinen ja hyväntuoksuinen tuotesarja, jonka koostumukset ja tyyli perustuvat perinteisiin ja uusiin innovaatioihin. Sarja uudistui vuonna 2015 ja kunnioittaa nyt entistä enemmän pakkauksia myöden pääraaka-aineiden kotipaikkaa Afrikkaa. Tuotevalikoima laajeni ja esim. luonnonmukaisia muotoilutuotteita on nyt enemmän. Myös ammattikokoja. Sopii niin ekokampaajille kuin jälleenmyyntiin luonnonmukaisena hiustuotesarjana.


MOA - Magic Organic Apothecary sisältää erilaisiin öljyihin ja mm. korjaavaan siankärsämöön perustuvia ihonhoito- ja kylpytuotteita. Merkin kulttituote MOA the Green Balm on hoitava ja korjaava balsami, joka rauhoittaa, uudistaa ja ravitsee kuivaa ja kutiavaa ihoa, naarmuja, ruhjeita ja hyönteisten puremia. Alkuperäiset, 100% luonnolliset ja luonnonmukaiset ainesosat ovat turvallisia koko perheelle, myös kaikkein herkkäihoisimmille. The Green Balm on saanut erinomaisia arvioita myös atooppisesta ihosta, psoriasiksesta ja ekseemasta kärsiviltä henkilöiltä sekä sitä käytetään hoitoloissa mm. kestopigmentointien ja tatuointien jälkihoitoon. Lisäksi MOA-sarjaan kuuluu nykyään ihanat  Daily Cleansing Ritual puhdistussetti, Aphrodite kasvoöljy, Fortifying Green Bath Potion kylpyöljy, Hello Sunshine Energising Body Oil vartaloöljy  sekä kasvopyyhe. 


Yes -tuotesarja on maailman ensimmäisiä luonnonkosmetiikka-sertifioinnin (Soil Association UK) saaneita intiimi- ja liukuvoidesarjoja! Luonnolliset, kosteuttavat ja hoitavat intiimivoiteet sopivat liukuvoiteeksi ja emättimen kuivuuden hoitoon herkkäihoisillekin. Yes -tuoteperheeseen kuuluu vesi- ja öljypohjaiset vaihtoehdot kolmena eri kokona, applikaattorit sekä aloituspakkaus ja Double Glide-tuplapakkaus. Uutuutena myös VM Vaginal Moisturizer emätingeeli sekä jo palkittu hajusteeton intiimipesuvaahto! Sekä jälleenmyyntiin että yhteistyöhön esim. lääkäriasemien (gynekologit ym), seksuaaliterapeuttien, äitiysneuvoloiden, naisten hyvinvointiin liittyvien yritysten ym. kanssa.